Arrangementen

High Tea
Verras uw vrienden/vriendinnen, familie of collega’s eens met een heerlijke Engelse High Tea. Bijvoorbeeld door uw verjaardag, trouwdag of nichten- en nevendag eens op een andere manier te houden. Het is een lekkere, uitgebreide maaltijd aan een mooi gedekte tafel, waarbij alles wordt geserveerd op oud Engels servies.

U start met een stuk warme hartige taart, waarna een etagičre met 2 soorten hartige sandwiches, Engelse scones met slagroom en jam, diverse soorten taart, cake, zoete muffins, bonbons en verse fruitbowl worden geserveerd. Hierbij kunt u onbeperkt thee en koffie drinken. We beschikken over een overdekt, besloten terras voor maximaal 30 personen, bij minder mooi weer kunnen er partytenten worden aangezet. Een High Tea duurt ongeveer 2 tot 3 uur en is te reserveren vanaf minimaal 6 personen en kost €18,50 p.p.


Cream Tea en Rose Tea
Een Cream Tea (of Coffee) is een heerlijke traktatie na een flinke wandeling of fietstocht. Maar ook een goed alternatief voor ‘koffie met gebak’ wanneer u uw verjaardag bij ons wilt vieren. U kunt ‘bodemloos’ thee of koffie drinken, hierbij worden scones met slagroom, diverse jams en etagieres met bonbons geserveerd. Een Cream Tea voor een groep graag reserveren ivm het bakken van de scones, de kosten zijn €8,50 per persoon. Een Rose Tea is gelijk aan de Cream Tea alleen worden dan in plaats van scones onze mooie rozenmuffins met exclusieve Rozenjam geserveerd met onbeperkt Rozenthee. Een Rose Tea kost €9,50 per persoon.


TeaParty
Een Teaparty is een leuk uitje voor bijvoorbeeld verenigingen of een personeelsdagje. Onder het drinken van een bijzondere thee ziet u een korte educatieve film over het ontstaan en de productie van thee, met aansluitend een theeproeverij. U proeft uitgebreid verschillende soorten en smaken thee. Dit wordt geserveerd met lekkere bijpassende hapjes zoals muffins, scones en cake. Een TeaParty duurt 2 tot 3 uur en is te reserveren vanaf minimaal 8 personen tot maximaal 20 personen en kost €15,00 p.p.


Trouwerij
De theeschenkerij is bijzonder geschikt om na de huwelijksvoltrekking met de gasten op informele wijze de bruidstaart aan te snijden en koffie te drinken. In de tuin kunnen sfeervolle foto’s worden gemaakt. Het is ook mogelijk om hier ’s middags of ‘s avonds te eten met bijvoorbeeld een uitgebreid broodjesbuffet of een barbecue.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.